Lokaal Dienstencentrum "De Dendervallei"

Een lokaal dienstencentrum (LDC) is een ontmoetingsplaats voor jong en oud! Er valt altijd wat te beleven…Iedereen is welkom! We maken graag tijd voor jou!
LDC De Dendervallei richt zich vooral op mensen uit de deelgemeenten Herdersem, Hofstade en Gijzegem.

WAARVOOR KAN JE BIJ ONS TERECHT?

Ontmoeting & ontspanning
Je blijft graag fit en bent graag onder de mensen? In het LDC kan je terecht voor tal van activiteiten waarbij ontspanning zoals theater, optredens, feesten, … en gezonde inspanning zoals wandelingen, uitstappen, … plezier en gezelligheid voorop staan. En waar je vrienden maakt voor het leven!

Partner in de zorg
Je ziet er tegen op om elke dag alleen te eten. Je wil jouw hart eens luchten. Je kan best wat praktische hulp, verpleging of vervoer gebruiken en weet niet aan wie dat te vragen? In het LDC word je geholpen of geven we aan bij wie je moet zijn.
We spelen kort op de bal. Je verzorgt een zieke thuis, je bent wat moeilijk te been, je blijft graag zelfstandig wonen, maar hebt daarbij hulp nodig? Wij trachten samen met jou naar een oplossing te zoeken.

Informatie & advies
Wij brengen actuele thema’s, boeiende infomomenten met interessante gastsprekers…
Je wilt weten op welke tegemoetkomingen je recht hebt en op welke diensten je een beroep kan doen? Je zoekt een gids in de doolhof van administratie? Je wilt gewoon goed geïnformeerd zijn en blijven… en je zoekt daarbij hulp die gratis en discreet is? Het LDC helpt je hierbij en brengt je in contact met de juiste diensten.

Cursusaanbod
In het LDC kan je jouw pc-vaardigheden uitbreiden, creatieve uitspattingen de vrije loop laten, jouw conditie op peil houden, jouw taalvaardigheid bevorderen en zelf je kennis delen met anderen via het vrijwilligerswerk…

Verhuur van zalen
Een vergaderzaal huren? Op zoek naar een geschikte locatie voor uw evenement? Zorgcampus Denderrust is hiervoor uw ideale partner. We beschikken over een kleine zaal (25 personen) en een grote zaal (120 personen). Geïnteresseerd? Klik hier voor meer info!

Ons lokaal dienstencentrum kwam mede tot stand dankzij de medewerking van het OCMW van Aalst.


Voor meer info kan u steeds terecht bij de Centrumverantwoordelijke, Mevr. Elfie Vallaeys
via mail: dendervallei@denderrust.be
telefonisch: 053/60.60.49
rechtstreeks via de website: klik hier

Wenst u de brochure te bekijken? Klik hier

Vanaf nu zijn we ook terug te vinden op Facebook.
Liken? Klik hier

Bekijk zeker ook eens de foto's van onze voorbije activiteiten. Klik hier voor de fotopagina...