Nieuws

Lees hier meer over onze laatste nieuwtjes...

MAAND VAN DE VALPREVENTIE-PROMOTIEFILM

Deze film werd gemaakt door personeel en bewoners.

Samen sloegen deze de handen in elkaar om IEDEREEN in ons huis te sensibiliseren in het kader van 'de week van de valpreventie'.

In Denderrust maken we er een trouwens 'de MAAND van de valpreventie' van!

U kan ons vrolijke en hartverwarmende filmpje hier  bekijken.

Lees meer

COLLEGA'S GEZOCHT!!

We zijn op zoek naar gemotiveerde collega's die zin hebben voor kwaliteitsvolle zorg nastreven met een grote affiniteit voor ouderenzorg en willen meewerken aan een warme thuis met zorg op maat en tijd voor persoonlijk contact.

Lees meer

ZORGCAMPUS DENDERRUST BLIJFT BEREIKBAAR

Tijdens de wegenwerken aan de Grote Baan en de A. De Cockstraat in Herdersem blijft Zorgcampus Denderrust bereikbaar. Komende van Dendermonde/Hofstade/Aalst kan je ons bereiken via de Wiezebrug in Gijzegem, komende van Wieze/Lebbeke via de Sasbaan in Wieze en de Disgenaatdreef in Herdersem, komende van Moorsel/Aalst volg je de pijlen van de omleiding via de Pontweg - Populierestraat - Kruisabeelstraat - Schrovestraat - Grote Baan en Aartstraat. 

Lees meer

TEVREDENHEIDSMETING BEWONERS EN FAMILIE

In het najaar van 2018 werd een grootschalig bewoners- en familietevredenheidsonderzoek uitgevoerd. 97 bewoners en 96 familieleden namen hieraan deel.

Ondertussen zijn de resultaten bekend: 97% van de bewoners en 88% van de familieleden is tevreden tot zeer tevreden over Zorgcampus Denderrust.

Klik hier voor een kort overzicht van de belangrijkste resultaten.

Lees meer