Dagverzorging

DE REGENBOOG:
In mei 1999 opende DVC De Regenboog haar deuren. Dagelijks verwelkomen we hier 21 personen. Zij komen hier letterlijk thuis, bij en met elkaar. 

DE REGENDRUPPEL:
Wegens de stijgende vraag naar opvangmogelijkheden, hebben we begin 2012 de deuren geopend van DVC De Regendruppel. Hier vinden 15 personen een nieuwe stek.    

Beide dagverzorgingscentra zijn voorzien van alle comfort zoals video- en dvdspeler, relaxhoek, rustkamer, aparte badkamer, rolstoeltoegankelijke toiletten, bibliotheek, krantenabonnement. Er is een permanent toezicht van een deskundig multidiciplinair team. We streven naar een maximale ondersteuning van onze gast en zijn mantelzorgers in een huiselijke sfeer. We werken aan sociale activering, een zinvolle tijdsbesteding op maat van de gasten en een psychosociale ondersteuning. De DVC’s richten zich tot personen die op zoek zijn naar sociale contacten met leeftijdsgenoten. Personen die nood hebben aan (re-)activering, toezicht of begeleiding in de activiteiten van het dagelijkse leven kunnen hier terecht.

OPENINGSUREN:

Maandag tot en met zaterdag van 08.00u tot 17.30u

GEBRUIKERSPRIJS:

Volledige dag incl. ontbijt, middagmaal en avondmaal: € 36,51 (weekdagen) - € 39,16 (zaterdag)

Halve dag incl. ontbijt en middagmaal: € 25,20 (weekdagen) - € 27,85 (zaterdag)

Andere combinaties zijn mogelijk!

VERVOER:
Zorgcampus Denderrust beschikt over een eigen vervoersdienst die de gebruikers 's morgens ophaalt om naar het dagverzorgingscentrum te komen. 's Avonds worden de gebruikers opnieuw naar huis gebracht. Deze vervoersdienst is niet inbegerepen in de gebruikersprijs.Keer terug naar het overzicht